Du fokuserar på tillväxt så hjälper vi dig med det andra

Väx med vårt system, ta hjälp av våra redovisningsproffs, låt oss hantera era löner
eller hitta den ekonomikompetens ni saknar.

Du fokuserar på tillväxt så hjälper vi dig med det andra

Väx med vårt system, ta hjälp av våra redovisningsproffs, låt oss hantera era löner eller hitta den ekonomikompetens ni saknar.

Sveriges smartaste ekonomisystem

Är du också trött på borttappade kvitton och jobbiga reseräkningar,
less på att leverantörsfakturor kommer bort och betalningar blir sena eller ineffektiva rapportvägar för lön?

Låt oss effektivisera era flöden precis som vi idag gör för över 300 kunder – så kan du istället fokusera på er business.

Setly är ett effektivt lager ovanpå ert befintliga ekonomisystem. Med vår lösning kan ni skräddarsy funktionalitet efter behov.

En av Sveriges snabbast växande redovisnings­byråer

Setly är en av de snabbast växande redovisningsbyråerna i Sverige just nu. Varför? Vi är vana att hantera allt ifrån snabbväxande scale ups till etablerade industriföretag.

Med riktigt vass teknik skapar vi möjligheter till att våra grymma konsulter kan ägna sig åt rådgivning och analys, som en redovisningsbyrå ska göra. 

Genom att vi idag arbetar med några av sveriges mest expansiva företag har vi skaffat oss massa värdefull kunskap på vägen, kunskap om strukturer, processer och rutiner vi mer än gärna återanvänder för er.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din redovisning? Skicka in dina uppgifter eller maila oss direkt så hör vi av oss.

Vi hanterar idag över 4000 löner i månaden

Fler och fler företag upptäcker fördelarna med löneoutsourcing. Att som enskilt företag sitta med risken att den enda på företaget som kan löner slutar eller blir sjuk kan bli kostsamt. Löneområdet uppdateras ständigt med nya lagar och regler som gör behovet av utbildning och uppdatering stort.

Setly erbjuder kvalitativ lönehantering och konsultation till bolag för 0-1000 anställda. Vi gör idag över 4,000 löner i månaden så oavsett om du är en snabbväxande scale up eller befintligt industribolag med flera kollektivavtal kan vi hantera hela eller delar av er löneprocess.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med löner? Skicka in dina uppgifter eller maila oss direkt så hör vi av oss.

Rätt personer för dig, när de behövs

Oavsett om ni är ett stort industriföretag eller ett mindre scale up bolag kan behovet av ekonomikompetens uppstå både plötsligt och tillfälligt. Anställda kan hastigt sluta, bli sjukskrivna eller föräldralediga.

Setly erbjuder både rekrytering och interimslösningar med fokus på roller inom redovisning, lön och controlling. Genom att Setly också är en redovisnings- och lönebyrå utbyts enormt mycket kunskap och utbildning som gör att våra interimskonsulter alltid är up to date med digitala verktyg, nya regler och effektiva processer. Kommer det till rekrytering eller interimslösningar har vi alltid tillgängliga konsulter eller kandidater redo att lösa just era utmaningar.

När vi får in ett uppdrag påbörjas alltid processen med en noggrann och detaljerad behovsanalys för att därigenom ringa in rätt kompetens. Genom att vi redan har anställda konsulter eller tillgängliga kandidater kan vi därigenom snabbt presentera ett lösningsförslag. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering eller interimslösningar? Skicka in dina uppgifter eller mejla oss direkt så hör vi av oss.